Konferens

Nora Golfklubb, en bra plats för din konferens.

Det finns två konferensrum att tillgå. I den gamla "ladan" finner ni det stora konferensrummet som kan ta upp till 50 personer. För det mindre sällskapet rekommenderar vi övervåningen i Prästbostället, som har plats för ca 10 personer. Kontakta kansliet för önskemål om utrustning.

Restaurangen hjälper gärna till med att sätta ihop en meny eller servera förfriskningar.

Förutom detta erbjuder vi en fin golfbana och boendemöjligheter i egna lokaler. Byggnation pågår, under säsongen 2018 kan vi erbjuda två rum för övernattning med två bäddar i vardera rum. Då ingår även tillgång till gemensamt pentry och badrum. Dessa boendemöjligheter har nyligen renoverats i den gamla Prästbostället. Från och med säsongen 2019 kommer vi att ha ytterligare fyra rum att erbjuda, vilka kommer att finnas på övervåningen i "ladan", med vacker utsikt över Norasjön.

Boka boende och få dagsgreenfee för 200:- per person!