Övningsområden

Driving Range

I anslutning till 1:a tee finner du vår drivingrange som löper utmed hela 1:a hålet. Rangen sluttar en aning utför, vilket gör att du lätt ser var bollen landar. Dessutom vetter den mot norr, vilket gör att du aldrig blir bländad av solen som ju förstås alltid skiner här i Nora. På rangen finns 14 mattor, varav hälften är placerade under tak. Från bollautomaten får du alltid fräscha bollar och priset per "hink" (23 bollar) är 20 kr. Du betalar med ditt bankkort.

Puttinggreen

Övningsgreenen är belägen vid infarten till klubben och där kan du öva puttning och chippning samt bunkerslag.

Pitchbana   3 Hål  30-56 M