Golfpaket på Nora GK

Boka ditt boende i direkt anslutning till golfbanan! I år med ytterligare 4 rum!

Vi erbjuder under säsongen 2019 övernattning både i det gamla Prästbostället och från och med vecka 21 i nybyggda rum i det vi kallar "Loftet". Båda byggnaderna med vacker utsikt över Norasjön. För mer information om detta samt priser, klicka här.

Enkelt eller lyxigt, naturnära eller centralt, vi har boende och paket som passar de flesta önskemål. Många av våra boendepartners har också samarbeten med andra närliggande klubbar, vilket kan vara ett tips för den som vill stanna lite längre och spela fler banor i området.

Väljer Ni att boka ett golfpaket görs tidsbokningen genom hotellet som bokar efter Era önskemål. I menyn är hotellen sorterade efter avstånd till Nora GK.

Varmt välkomna!

Prästbostället