Golfpaket på Nora GK

Boka ditt boende i direkt anslutning till golfbanan!

Vi kan från och med denna säsong stolt presentera övernattning i den gamla Prästbostället, på vår egen anläggning med vacker utsikt över Norasjön. För mer information om detta samt priser, klicka här.

Vi kan även erbjuda samt varmt rekommendera att ni bokar boende hos något av våra anslutna hotell. Att kombinera Ert besök hos oss med detta är både förmånligt och upplevelserikt.

Enkelt eller lyxigt, naturnära eller centralt, vi har boende och paket som passar de flesta önskemål. Många av våra boendepartners har också samarbeten med andra närliggande klubbar, vilket kan vara ett tips för den som vill stanna lite längre och spela fler banor i området.

Väljer Ni att boka ett golfpaket görs tidsbokningen genom hotellet som bokar efter Era önskemål. I menyn är hotellen sorterade efter avstånd till Nora GK.

Varmt välkomna!

Prästbostället