Boka rum på Nora Gofklubb

Boka ditt boende i direkt anslutning till golfbanan!

Vi kan från och med denna säsong stolt presentera två nybyggda tvåbäddsrum i den gamla Prästbostället, som tillsammans med golfrestaurangen och omklädningsrummen ringar in den mysiga trädgården. Rummen är belägna på den nedre våningen av byggnaden, vilket gör boendet funktionsanpassat. Rummen har en egen dörr ut till altanen, med utsikt över Norasjön. Du får även tillgång till det gemensamma köket samt badrum med dusch. Lån av handduk ingår, och sänglinnen finns att hyra för 100:- / set.

Det finns även möjlighet att boka frukost, lunch och middag på golfrestaurangen bredvid.

Priser för golfpaket (boende del i dubbelrum och dagsgreenfee)

Ankomst måndag - torsdag

495:- / person

Ankomst fredag - söndag

595:- / person

Priser för boende utan golfpaket

Ankomst måndag - torsdag

795:- / rum

Ankomst fredag - söndag

895:- / rum

Telefon: 0587-120 00länk till annan webbplats

Byggnation av fler övernattningsrum pågår och är klara för uthyrning till säsongen 2019!

Prästbostället

Rum med två bäddar samt altandörr

Gemensamt kök

Delad dusch med WC