Nora Golfklubb

...en förening att trivas och må bra i.

Nora Golfklubb bildades 1975 och klubben kunde den 3 september 1989 inviga sin 18-hålsbana på det gamla prästbostället, Östra Sund vid Norasjöns sydöstra del. Marken valdes för dess vackra miljö med öppna slätter och inramningen av den kringliggande skogen. Banarkitekten Jeremy Turner, behöll den öppna karaktären och banan beskrivs i dag som en hed- och parkbana av linkskaraktär.

Klubben ser ljust på framtiden. Här sätts gäster och medlemmar i fokus med vår förhoppning om att dessa ska trivas, komma tillbaka eller kanske stanna livet ut.

Vi ses på Nora Golfklubb!

www.limepark.se, webbsponsor av www.NoraGolfklubb.com

Nora Golfklubb, Östra Sund 110, 713 91 Nora Telefon växel:  0587- 120 00 E-post: info@noragolfklubb.com    |    Sidan byggd på SiteVision av Limepark ABlänk till annan webbplats