Spelavgift från 1 oktober

200 kr

Junior

100 kr

På Nora Golfklubb tillämpar vi dagsgreenfee vilket innebär att du, för en 18-hålsgreenfee, spelar obegränsat på banan hela dagen.

Erbjudande- Golfpaket till grupper!

Nora Golfklubb vill gärna se dig spela golf hos oss och har därför ett bra erbjudande till dig, dina golfvänner och/eller ditt företag under 2018

Du välkomnas vid ankomsten med kaffe och smörgås i restaurangen.
Du spelar på en välskött 18-hålsbana med varierande hål i lugn, fin miljö i natursköna Bergslagen.

Efter golfrundan serverar vår krögare, en vällagad lunch som du avnjuter med utsikt över 14 av banans 18 hål.

Vid förbokning av minst 10 personer med mat är greenfeen vardag 425 kr, helg 475 kr.

Om ni vill spela en inbördes tävling så hjälper vi er också med att administrera den.

Vid förbokning av minst 10 personer utan mat är greenfeen vardag 300 kr, helg 350 kr.

Passa också på att besöka den gemytliga trästaden Nora.
Boende till bra priser hittar du på hemsidan under Hotell.

Hjärtligt välkomna!

Golfhäftet

Golfhäftet gäller vid ordinarie avgifter.

Greenfeeöverenskommelser

Kolla om vi samarbetar med Din golfklubb, klicka här!

Pay & Play på vardagar

Inget grönt kort krävs för att spela hos oss på vardagar.
Betala och spela 18 hål för 450 kr.

Spelare med kort

Spelare som har introduktionskort utställda av Svenska Golfförbundet och Örebro läns golfdistriktsförbund eller medlemskort utställda av Golfadministratörernas Förening (GAF) eller Svenska Greenkeeperförbundet (SGA) samt svenska PGA-medlemmar kan erbjudas 1 fritt spel per år.

För samtliga kategorier gäller föranmälan senast dagen innan aktuellt spel samt att introduktionskort/medlemskort uppvisas.