Medlemskap och årsavgifter 2018

Fullvärdigt medlemskap

Medlemskap i SGF, Svensk Golf, försäkring m.m. Obegränsat spel på Nora GK och Karlskoga GK alla dagar och tider om du är fullvärdig medlem. Får representera klubben vid seriespel.
Pris:4700 kr (städavgift tillkommer med 200 kr, återfås vid deltagande på städdagen)

Betalningsalternativ: Autogiro 400 kr /mån

Juniormedlemskap

Avser fullvärdigt medlemskap.
Juniorer tom 12 år betalar 400 kr Juniorer 13-18 år betalar 800 kr Juniorer 19-21 år betalar 1 500 kr. Juniorer tom 16 år, folkbokförda på samma adress som fullvärdig senior, spelar utan kostnad på Nora Golfklubb och Karlskoga Golfklubb.

Studerandemedlemskap

Avser fullvärdigt medlemskap.
Studerande tom 26 år betalar endast 2 200 kr. Ingen spelrätt behövs. Medlemskap i golfklubben, medlemskap i SGF, Svensk Golf, försäkring och obegränsat spel på Nora Golfklubb alla dagar och tider.

Nybörjare (Kanonerbjudande)

Nybörjarutbildning 2018 kostar för senior och juniorer 595 kr. Vill man sedan efter kursens slut spela vidare på Nora GK innevarande år kostar det 900 kr. ytterligare för senior och 400 kr. för juniorer. Juniorer t.o.m. 16 år, gratis vid familjemedlemskap enl. ovan. Då får man obegränsat spel alla dagar och tider.
Medlemskap i SGF,  försäkring och obegränsat spel på Nora GK alla dagar och tider.

Greenfeemedlemskap

Du betalar 1 195 kr i årsavgift, (inkl. tidning 1395 kr ) och får då också spela på andra banor som greenfeegäst. Två fria spel ingår på Nora golfbana. Du får också 25 % rabatt på greenfeen på Nora Golfbana. I övrigt ingår medlemskap i golfklubben, medlemskap i SGF, Svensk Golf, försäkring m.m.

Passivt medlemskap

Passivt medlemskap gäller medlemmar med spelrätt och kostar 500 kr. Passiva medlemar får spela på Nora Golfklubb vardagar för ordinarie vardagsgreenfee f.n. 350 kr.