TIDBOKNING

Så fungerar det hos oss...

Boka tid
Du kan som medlem och gäst boka alla lediga tider via internet eller telefon för hela säsongen framåt. Tidsbokning gäller alla dagar i veckan mellan  kl. 07.00 - 19.50. Övriga tider gäller bollränna.

Tillvägagångssätt
Boka din tid via www.golf.se eller på telefon 0587-120 00. Kom ihåg att du vid bokning alltid behöver golf-ID på samtliga spelare i bollen.
Hotellgäster med golfpaket bokar i första hand sin starttid via hotellet.

Du anmäler din ankomst senast 15 min före spel och avbokning ska ske senast 1 tim innan start. Vid sen ankomst förverkas rätten till starttiden.
Kom ihåg att även du som är medlem ska anmäla dig i receptionen så vi kan ankomstmarkera .

Om receptionen inte är bemannad skriver du in dig i greenfeeboken och erlägger greenfeeavgiften kontant. Saknas kontanter betalar du snarast i efterhand via bankkonto 8191-9 1407644-1. Kom ihåg att alltid skriva ditt namn, golf-ID och betalningssätt i meddelandekolumnen.

Du kan också betala med swish till tfn 123 196 3305.

Vi förbehåller oss rätten att i möjligaste mån boka in 4-bollar för ett få ett jämnt speltempo på banan.
Vid förskjutning av starttiderna till följd av orsaker som spelaren inte råder över, flyttas beställda starttider fram så långt som erfordras.

Trevlig runda!