Verksamhetsplan 2018

Verksamhetsplanering juniorkommittén 2018

Inför säsongen 2018 så finns planer på att dela upp våra träningsgrupper lite mer efter kunnande och ambition. För de yngre och nybörjarna kommer hela tiden vårt fokus vara att ha kul på banan och få dem att finna sig tillrätta på golfklubben. Gruppen med spelare som tagit sitt gröna kort behöver få fortsätta träna på grunder och vara på banan. De spelare som tidigare tävlat och som haft sitt gröna kort ett tag behöver riktig träning och utbildning. En uppdelning av träningarna ställer krav på att vi får ihop det med kanske ytterligare ledare och framförallt en riktig golftränare.

2017 hade vi 4 nya spelare som tog sitt gröna kort och 2018 ska vi försöka få ytterligare några av spelarna att göra samma sak. Vi siktar även på att få några ytterligare tävlanden på distriktets lokala juniortour och se till att vi även nästa år kan ha ett lag från Nora GK i distriktets juniorlagtävling. Vi ska fortsätta att uppmuntra våra "tävlingsspelare" att delta på flera öppna klubbtävlingar förutom distriktets juniortävlingar.

Under sommaren planeras återigen ett övernattningsläger för våra juniorer påhemmabanan. 2 dagarmed bra häng och umgänge på golfklubben och en övernattning. Ev. hinner vi med ytterligare ett träningsläger för våra äldsta spelare på en annan bana.

Hälsningar

Thomas Hoikkala, Per-Henrik Fridlund, Peter Gräsberg och Gustav Enebro

När det gäller rekrytering av nya golfjuniorer så behöver vi hjälpas åt för att få fler att upptäcka golfen. Kontakta gärna någon av oss!
Kontaktuppgifter

Nora Golfklubb, Östra Sund 110, 713 91 Nora Telefon växel:  0587- 120 00 E-post: info@noragolfklubb.com    |    Sidan byggd på SiteVisionlänk till annan webbplats

Boka golfpaket hos...