Verksamhetsplan 2019

Verksamhetsplanering juniorkommittén 2019

Inför säsongen 2019 så finns planer på att dela upp vår träningsgrupp lite mer. Ålder, kunnande och ambition.

För de yngre (ca 8 – 10 år) och nybörjarna kommer hela tiden vårt fokus vara att ha kul med golf och att få dem att finna sig tillrätta på golfklubben.

Gruppen med spelare som kommit lite längre och kanske är på väg eller redan tagit sitt gröna kort behöver få fortsätta träna golf lite mer fokuserat och att vara mer på banan.

Får vi många juniorer som vill träna denna säsong och stor spridning i kunnande/ambition så kommer vi behöva mer resurser i form av ledare och golftränare. I första hand kommer vi söka resurser bland föräldrar och inom golfklubben.

Golfäventyret
Vi kommer fortsätta att använda golfäventyrets pedagogiska upplägg för vår verksamhet. Golfklubben har i år lovat att hjälpa oss att lägga ut permanenta 30-, 50- och 100-banor – vi tror detta kan bli ett jättelyft för vår organiserade träning och för juniorernas individuella träning på egen tid. Läs mer om golfäventyret här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tävling
Vi ska fortsätta att uppmuntra våra juniorer att tävla både på klubbnivå och i länet. I år arrangerar Nora Gk två rena juniortävlingar. Teen Cup på klubbnivå i samband med övernattningslägret och Örebro juniortour inklusive golfäventyret cup ,28 juli.

Övernattningsläger
Under sommaren planeras återigen ett övernattningsläger för våra juniorer på hemmabanan. 2 dagar med bra häng, umgänge på golfklubben och en övernattning. Dessutom avslutar vi lägret med Teen Cup. Läs mer om Teen Cup här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ev. hinner vi med ett träningsläger för våra äldsta spelare på en annan bana.

Hälsningar

Peter Gräsberg och Gustav Enebro

När det gäller rekrytering av nya golfjuniorer så behöver vi hjälpas åt för att få fler att upptäcka golfen. Kontakta gärna någon av oss!
Kontaktuppgifter

Nora Golfklubb, Östra Sund 110, 713 91 Nora Telefon växel:  0587- 120 00 E-post: info@noragolfklubb.com    |    Sidan byggd på SiteVisionlänk till annan webbplats