Veksamhetsplan 2018

Verksamhetsplan tävlingskommittén 2018

Målet är att öka deltagarantalet på våra tävlingar.

Därför vill tävlingskommittén vill erbjuda medlemmar och gäster en attraktiv tävlingsverksamhet där det är både roligt, socialt och utvecklande att deltaga.

Målsättningen är att klubben kan få sponsorer till våra tävlingar.

Alla är välkomna att ge tips på tänkbara sponsorer.

Vi kommer att fortsätta att deltaga i distriktets T-utbytestävlingar där fullvärdiga medlemmar ges möjlighet att spela singeltävlingar eller partävlingar på distriktets klubbar till ett bra pris.

Startavgiften är inkl. greenfee är 200:- när man spelar som gäst på annan klubb.

Tre av våra singeltävlingar och två av våra partävlingar kommer att ingå i T-utbytet.

Semestergolfveckan kommer i år att traditionsenligt vara vecka 29.

Klubben planerar också i år att vara arrangör av en deltävling i Golfresan on Tour som spelas på många olika banor i Sverige.

Vi kommer också att vara arrangör av SGF Senior Tour H 50, 8-9 september.

Tävla är kul !

Kontakta gärna oss om ni är intresserade av att vara med som funktionärer på klubbens tävlingar.