Utbildningskommitté

Grönakort-utbildningen 2018

Vi kommer att ha samma upplägg för"gröna-kortet-kurser" i år som tidigare år.
Priset är 595:- för själva kursen. Sedan betalar seniorer fr. 22 år 900:- och ungdomar 21 år och yngre betalar 400:-, då ingår fritt spel på Nora GK för resten av säsongen. Ungdomar 16 år eller yngre som står på samma adress som en fullv. förälder betalar endast för kursen.

Paketpris som erbjuds är alltså 1495:- respektive 995:-, för kurs och fritt spel för resten av säsongen.

Anmälan på tel. 0587-120 00  / info@noragolfklubb.com

Fadderronder för nybörjare i Nora Golfklubb

När du och din tränare känner att du är redo för banan, så kan du gå ut tillsammans med din fadder.
Medlemmar i Utbildningskommittén ställer upp som faddrar.
Du kan också spela med en egen fadder — någon som har officiell hcp och regelkunskap. Tänk på att fråga hur du ska göra i olika situationer.

Spela 9 hål från 100-metersmarkeringen.
Skriv scorekort! Du spelar poängbogey och får poäng enligt följande:

- 7 slag 0 poäng
- 6 slag 1 poäng
- 5 slag 2 poäng
- 4 slag 3 poäng
- 3 slag 4 poäng
osv.

Du har klarat Grönt Kort när du
- vid ett tillfälle presterat 18 poäng eller mer vid spel över 9 hål eller
- vid två tillfällen presterat 14 - 17 poäng vid spel över 9 hål

Lämna in signerade scorekort till kansliet eller receptionen för registrering.
Lycka till!

Verksamhetsplan för 2018

Nybörjarkurser kommer att ordnas efter behov i ungefär samma omfattning som under 2017. Några under våren och en höstkurs.

Kurserna kommer att genomföras enligt samma koncept som tidigare, dvs. mycket ute på banan.

Vi vill även 2018 förbättra vårt sätt att ta hand om nya medlemmar och hjälpas åt så att de trivs och stannar i klubben.

Det är viktigt för klubbens framtid och skulle dessutom hjälpa till att höja "klubbandan".

Börja spela golf