Välkommen till Tre Golfare!

En mysig restaurang som serverar dagens lunch alla dagar i veckan. Från vår terass har man utsikt över 15 av banans 18 hål. Koppla av till utsikten samtidigt som du avnjuter en  god måltid!

Restaurangen drivs av Eva Magnusson från Östersund, en glad kvinna med över 20 år inom restaurangbranschen. Här erbjuds det husmanskost av mycket god kvalité.

Detta år är sista säsongen för Eva då hon nästa år har fått ett nytt intressant erbjudande. Hon vill tacka för det positiva mottagandet och responsen som kommit från både medlemmar och gäster. Restaurangen kommer hålla öppet hela september ut.

Välkomna!

Kontakt:

www.limepark.se, webbsponsor av www.NoraGolfklubb.com

Nora Golfklubb, Östra Sund 110, 713 91 Nora Telefon växel:  0587- 120 00 E-post: info@noragolfklubb.com    |    Sidan byggd på SiteVision av Limepark ABlänk till annan webbplats