Välkommen till Tre Golfare!

En mysig restaurang som serverar dagens lunch alla dagar i veckan. Från vår terass har man utsikt över 15 av banans 18 hål. Koppla av till utsikten samtidigt som du avnjuter en god måltid!

Restaurangen drivs från och med denna säsong av Jaehee Wang Bernthon, som med hjälp av make och dotter serverar en god lunchbuffé alla dagar i veckan. Det erbjuds även en á la carte, innehållande koreanskt alternativ, som går att beställa utöver den tid då dagens lunch serveras. Vid eventuella allergier eller förfrågan om vegetariska rätter, vänligen kontakta restaurangen så hjälper de er. Ytterligare finns ett utbud av sötsaker, samt mindre måltider i form av korv med bröd och smörgåsar.

Telefon växel: 0587 - 120 00

Á la carte:

• Hamburgare med pommes, 68/85:-
  • Koreansk ramen (nudlar, grönsaker, ägg och fläsk), 68:-
  • Västerbottenpaj med sallad, 70:-
  • Friterad rödspätta / schnitzel med pommes, 85:-

Menyn för lunchbuffén uppdateras varje vecka.

Välkommen!