Tävlingsverksamheten

Att delta i tävlingsspel är en utmanande, spännande    och rolig del av golfen.

Nora Golfklubb anordnar varje år klubbtävlingar av olika slag. I klubbtävlingarna deltar alla som har grönt kort, gillar att träffa nya golfare och vill utveckla sitt spel.

Under vecka 29 anordnas semestergolfveckan då vi spelar tävlingar med olika spelformer under sju dagar. Förutom golf bjuds det också på grillkväll och andra  evenemang.

Det händer att klubben åtar sig tourtävlingar, distriktsmästerskap och liknande. Passa på att ta er ut på plats vid sådana tillfällen. Det bjuds oftast på fin golf och publik utmed banan är alltid något som höjer stämningen.

www.limepark.se, webbsponsor av www.NoraGolfklubb.com

Nora Golfklubb, Östra Sund 110, 713 91 Nora Telefon växel:  0587- 120 00 E-post: info@noragolfklubb.com    |    Sidan byggd på SiteVision av Limepark ABlänk till annan webbplats