Tävlingsverksamheten

Ställ upp i klubbens tävlingsverksamhet och prova på distriktets banor på T-singel och T-par. Se tävlingarna under fliken Tävling.

Tävla är kul!

Nora Golfklubb anordnar varje år klubbtävlingar av olika slag. I klubbtävlingarna deltar alla som har grönt kort, gillar att träffa nya golfare och vill utveckla sitt spel.

Under vecka 29 anordnas semestergolfveckan då vi spelar tävlingar med olika spelformer under sju dagar. Förutom golf bjuds det också på grillkväll och andra  evenemang.

Det händer att klubben åtar sig tourtävlingar, distriktsmästerskap och liknande. Passa på att ta er ut på plats vid sådana tillfällen. Det bjuds oftast på fin golf och publik utmed banan är alltid något som höjer stämningen.